lördag, september 29, 2007

En bra dag

Igår var en perfekt dag, en sådan dag man kommer att komma ihåg. Egentligen var det inget speciellt, men allt var, och kändes bara så bra.

Vi besökte Skånemässan med tillhörande mässa Barnens Värld. Vi gled runt bland alla värmepannor, olivoljor, provsmak och barngrejer. Astrid sov som en prinsessa hela tiden. En gång var hon uppe för att äta, men då passade ändå mamma och pappa på att fika lite. Sedan blev det storhandling på MAXI. Då sov hon i Baby Björn hela tiden. Sedan hem och packa in och plocka undan lite (Pappa) och mata (Mamma, såklart!). Kvällen spenderades (igen) hos svärföräldrarna där vi blev bjudna på middag. Både gott och bekvämt. Sedan fortsatte hon vara en prinsessa hela kvällen. Bara sov och åt.
Natten blev dock den tuffaste hittills. Inte för att hon skrek, utan för att det var tätt mellan amningarna, så mina minuters sömn är lätträknade. Men det gjorde inget, för jag hade en så himla härlig känsla i hela kroppen. Kärlek och lycka tror jag att det kallas. Kärlek till min familj och lycka för att vi är just en familj.

Nu väntar riktig lördag med hämtpizza, Cola och smågodis. Har vi tur kanske det blir en film också. Astrid bestämmer.